MODEL USKOČNI F

Kosilica koja je namenjena za voćnjake sa većim rednim rastojanjem stabala, tako da uskočni mehanizam može ne ometano da kosi.

Osnova ovog modela iznosi 2m, uskočni mehanizam je dodatnih 40cm, što čini ukupni radni zahvat od 2,4m. Namenjen za zasade sa međurednim rastojanjem od 4 metara.

Ram kojim se povezuje sa traktorom nalazi se fiksiran na samom kraju konstrukcije, tako da je ukupni bočni izlazak 110cm, što omogućava rad isključivo u voćnjacima sa većim medjurednim rastojanjem.

Zbog prevelikog fiksnog bočnog izlaska ne može se koristiti u uzim redovima od 3,5m, kako traktor ne bi oštetio stabla u levom redu.

Kosilica za travu pomične , čvrste i kompaktne konstrukcije, glatke površine, garantuje maksimalnu pouzdanost i efikasnost na bilo kojoj površini! Košenje se obavlja na perfektan način zahvaljujući masivnim trokrakim rotorima sa zglobnim sečivima.

Zahvaljujući valjku koji se nalazi na krajnjem delu šišalice, pomoću koga se podešava visina košenja, postiže se maksimalno prilagođavanje na bilo kojem terenu. U ponudi su modeli sa radnim zahvatom od 1,6m i 2m.

Model uskočni F 2m

2400 mm

1400 mm

900mm

340 kg

9

1100mm

/ mm

40ks

3

1:3

Model uskočni F 1.6m

2050 mm

1200 mm

900mm

320 kg

9

800mm

/ mm

35ks

3

1:3

Distribucija

Agromehanizacija Mićović plasira svoje proizvode kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Ako želite da budete deo naše distributivne mreže ili da, kao krajnji korisnik saznate kako da nabavite naše proizvode, budite slobodni da nas kontaktirate.

Porodična firma Agromehanizacija Mićović posluje na tržištu Srbije, Balkana i Evrope. Počeci rada preduzeća sežu još u daleku 1978. godinu, kada se na području Zapadne Srbije ozbiljnije pristupilo voćarstvu, vinogradarstvu i poljoprivredi. Sada smo u mogućnosti da vam ponudimo 24 različitih modela mulčera (tarupa), kao i burgija za zemlju i voćarske platforme. Svi delovi, kao i ostala oprema na mašinama su domaće proizvodne i ispunjavaju sve standarde.