O nama

Porodična firma „Agromehanizacija Mićović“ posluje na tržištu Srbije, Balkana i Evrope.

U privatnom vlasništvu je i smeštena je u blizini Čačka, centralnom delu Srbije, koji je poznat po velikom broju voćarskih i poljoprivrednih domaćinstava. Što pogoduje mogućnostima bržeg razvoja i lakšeg prevoza.

Firma “ Agromehanizacija Mićović “ je nastala u voćarsko-poljoprivrednom kraju, kao potreba za unapređivanje svakog gazdinstva. Počeci rada poduzeća sežu još u daleku 1978. godinu, kada se na području Zapadne Srbije ozbiljnije pristupilo voćarstvu, vinogradarstvu i poljoprivredi.

U početku više kao bravarska radionica, više za usluge voćara, poljoprivrednika i ostalih, a danas kada su nove generacije stasale i otvorile se mogućnosti za unapređivanje poslovanja, primenili smo znanje u koje smo ulagali i iskustvo koje smo sticali da napravimo proizvode u vidu priključnih mašina za poljoprivredna vozila.

Sada smo u mogućnosti da vam ponudimo 24 različitih modela mulčera (tarupa) kao i burgije za zemlji i voćarske platforme. Svi delovi kao i ostala oprema na mašinama su domaće proizvodnje i ispunjavaju sve standarde.

Agromehanizacija mićović

Proizvodnja i prodaja poljoprivrednih mašina

Pratite nas i na našem Youtube kanalu

Distribucija

Agromehanizacija Mićović plasira svoje proizvode kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Ako želite da budete deo naše distributivne mreže ili da, kao krajnji korisnik saznate kako da nabavite naše proizvode, budite slobodni da nas kontaktirate.

Porodična firma Agromehanizacija Mićović posluje na tržištu Srbije, Balkana i Evrope. Počeci rada preduzeća sežu još u daleku 1978. godinu, kada se na području Zapadne Srbije ozbiljnije pristupilo voćarstvu, vinogradarstvu i poljoprivredi. Sada smo u mogućnosti da vam ponudimo 24 različitih modela mulčera (tarupa), kao i burgija za zemlju i voćarske platforme. Svi delovi, kao i ostala oprema na mašinama su domaće proizvodne i ispunjavaju sve standarde.