VOĆARSKA PLATFORMA ZA BRANJE VOĆA

Voćarska (traktorska) platforma namenjena je branju, orezivanju, postavljanju zaštitnih mreža i drugih radova u proizvodnji voća.

Na samoj nosećoj konstrukciji nalazi se mehanizam za podešavanje visine tako da se visina same platforme može podešavati od 1,7m do 2.7m. Ispod samog fiksnog dela gazišta nalaze se dva pokretna gazišta, koji se izvlače pomoću dva para točkića za svako gazište. Na pokretnom gazištu nalazi se sigurnosna ograda za obezbeđivanje radnika kao i za postavljanje nosača gajbica prilikom branja.

Dimenzija platforme u skupljenom stanju sa zaštitnom ogradom iznosi 1,9m x 1,1m odnosno samog gazišta 1,5m x 1m dok u razvučenom stanju dostiže mere 3,9m x 1,1m odnosno samog gazišta 3,5 x 1m.

Distribucija

Agromehanizacija Mićović plasira svoje proizvode kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Ako želite da budete deo naše distributivne mreže ili da, kao krajnji korisnik saznate kako da nabavite naše proizvode, budite slobodni da nas kontaktirate.

Porodična firma Agromehanizacija Mićović posluje na tržištu Srbije, Balkana i Evrope. Počeci rada preduzeća sežu još u daleku 1978. godinu, kada se na području Zapadne Srbije ozbiljnije pristupilo voćarstvu, vinogradarstvu i poljoprivredi. Sada smo u mogućnosti da vam ponudimo 24 različitih modela mulčera (tarupa), kao i burgija za zemlju i voćarske platforme. Svi delovi, kao i ostala oprema na mašinama su domaće proizvodne i ispunjavaju sve standarde.