Production and sale of agricultural machinery

FROM THE PRODUCTION PROGRAM HIGHLIGHTS

MULCHERS- LAWNMOWER

Due to their low-located drive and low constructive height, tarupa are ideal for use in fruit growing when chopping cut branches and for mulching green areas.

TRACTOR PLATFORM

It is used to install an anti-hail net, prune fruits and pick fruits. It is easy to mount on the tractor, tuned in height and width. It is very useful in modern orchards.

DRILL BIT FOR EARTH

Earth Drill Drill or Tractor Hole Drill There are a lot of names for this very simple, but very useful machine. Planting fruits, installing pillars for orchards and vineyards.

MODELI STANDARD

TARUP MODEL F

Univerzalni model, sa širokim spektrom primene. Najčesće se koristi za održavanje zelenih površina u voćnjacima. Velika prednost ovog modela, je da pri radnom zahvatu od 2m, bočno izlazi 80cm, što omogućava bliži prilazak stablu

TARUP MODEL P

Univerzalni model, sa širokim spektrom primene, koga pored voćara najčešće koriste vinogradari i malinari. Velika prednos modela P je u pokretnoj konstrukciji, koja mu omogućava da, pri radnom zahvatu od 2m, u datom položaju bočno izlazi 1m

TARUP MODEL P 2.4

Velika prednost mulčera-tarupa Model P 2,4 m je u pokretnoj konstrukciji, koja mu omogućava da, pri radnom zahvatu od 2,4 m, u jednom položaju bočno izlazi 1,4 m , dok u drugom pokriva točkove traktora i bočno izlazi 80cm.

TARUP MODEL S

Kosilica koja je prvenstveno namenjena za vinograde, malinjake i moderne zasade voća, sa manjim međurednim rastojanjem, gde je dovoljno jednim prolaskom kroz red šišati samo sredinu.

TARUP MODEL S 2.4

Model S 2.4 je radnog zahvata 2,4m, pogonski reduktor je na sredini, tako da podjednako prelazi gabarite traktora. Zahvaljujući valjku koji se nalazi na krajnjem delu šišalice, pomoću koga se podešava visina košenja.

TARUP MODEL 1500

Kosilica za travu fiksne konstrukcije , radnog zahvata 1,5m. Čvrsta i kompaktna konstrukcija, glatke površine garantuje maksimalnu pouzdanost i efikasnost na bilo kojoj površini! Održavanje zelenih površina.

MODELI USKOČNI

MODEL USKOČNI F

Ram kojim se povezuje sa traktorom nalazi se fiksiran na samom kraju konstrukcije, tako da je ukupni bočni izlazak 120cm, što omogućava rad isključivo u voćnjacima sa većim medjurednim rastojanjem.

MODEL USKOČNI T

Kosilica koja je namenjena za voćnjake sa međurednim rastojanjem od 5m, tako da uskočni mehanizam može ne ometano da kosi i u dva prolaza tako da obradi celokupnu površinu voćnjaka

TARUP USKOČNI P

Velika prednost modela uskočni P je u pokretnoj konstrukciji rama kojim se povezuje sa traktorom, koji omogućava da u jednom položaju bočno izlazi 140cm, dok u drugom pokriva točkove traktora i bočno izlazi 80cm.

MODEL USKOČNI M

Osnova ovog modela iznosi 2,4m, uskočni mehanizam je dodatnih 40cm, što čini ukupni radni zahvat od 2,8m. Košenje se obavlja na perfektan način zahvaljujući masivnim trokrakim rotorima sa zglobnim sečivima

MODEL USKOČNI M PK

Ovaj model je prvenstveno namenjen za korišćenje na prednjoj strani traktora, što olakšava upravljanje. Jednostavnom demontažom i okretanjem rama, kosilica se može koristiti i na zadnjoj strani traktora

TARUP USKOČNI S

Zahvaljujući svom obliku i hidrauličnom pomeranju mulčer dopušta rad na izuzetno niskim zasadima i može ući duboko pod krošnju. Radni zahvat je — metra, a moze bočno da izadje i do 1 metra Pogodan za sve vrste voćnjaka.

TARUP USKOČNI ULO H 2.6

TARUP USKOČNI ULO S 1.6

TARUP USKOČNI ULO S 2.6

MODELI HERBIKO

TARUP MODEL HERBIKO P

Kosilica za travu fiksne, čvrste i kompaktne konstrukcije, glatke površine, garantuje maksimalnu pouzdanost i efikasnost na bilo kojoj površini! Košenje se obavlja na perfektan način zahvaljujući masivnim trokrakim rotorima sa zglobnim sečivima

TARUP MODEL USKOČNI HERBIKO P

Kosilica za travu fiksne, čvrste i kompaktne konstrukcije, glatke površine, garantuje maksimalnu pouzdanost i efikasnost na bilo kojoj površini! Košenje se obavlja na perfektan način zahvaljujući masivnim trokrakim rotorima sa zglobnim sečivima

TARUP MODEL HERBIKO P 2.4

Prednost modela Herbiko P 2,4 je u pokretnoj konstrukciji, koja omogućava da , pri radnom zahvatu od 2,4m , u jednom položaju bočno izlazi 1,4m , dok u drugom pokriva točkove traktora i bočno izlazi 80cm., dizne koje se nalaze sa srane distribuiraju herbicide direktno na travu

TARUP MODEL HERBIKO
P 2.4 PK

PREDNJE KAČENJE. Prvenstveno je namenjen za korišćenje na prednjoj strani, ali se nakon jednostavnog okretanja rama može koristiti na zadnjoj strani traktora. Dizne koje se nalaze sa srane (sa svake strane po jedna) distribuiraju herbicide direktno na travu.

TARUP MODEL HERBIKO S

Model Herbiko S radnog zahvata 2m, pogonski reduktor se nalazi na sredini konstrukcije, tako da podjednako prelazi gabarite traktora, dizne koje se nalaze sa srane (sa svake strane po jedna) distribuiraju herbicide direktno na travu a da pri tome ne zahvataju grane i lišće

TARUP MODEL HERBIKO MA

Prednos modela Herbiko P je u pokretnoj konstrukciji, koja omogucava da , pri radnom zahvatu od 2m , u jednom položaju bocno izlazi 1m , dok u drugom pokriva tockove traktora i bocno izlazi 40cm, dizne koje se nalaze sa srane distribuiraju herbicide direktno na travu

MODELI ZA TOMA VINKOVIĆA

MODEL TV-F

Mulčer model TV-F pogodan je pre svega za primenu na manjim zelenim površinama, kao i za obradu manjih vinogradarskih, voćarskih i ostalih poljoprivrednih površina. Preporučujemo ih za upotrebu kod manjih traktora.

MODEL TV 1 M

Kosilica za travu fiksne konstrukcije,radnog zahvata 1m, namenjena za traktore manje snage kao sto je Toma Vinković. Zahvaljujući valjku koji se nalazi na krajnjem delu šišalice, pomoću koga se podešava visina košenja

MODEL TV-S 1.6 M

Standardni radni zahvat ovog modela je 1.6m, s tim da se može i smanjiti po zahtevu kupca. Čvrsta i kompaktna konstrukcija koja ima glatku površinu garantuje maksimalnu pouzdanost i efikasnost na bilo kojoj površini!

MODEL TV S 1.2 M

Model TV S , radnog zahvata 1.2m, pogonski reduktor je na sredini, tako da podjednako prelazi gabarite traktora. Kosilica za travu fiksne, čvrste i kompaktne konstrukcije, glatke površine, garantuje maksimalnu pouzdanost.

MODEL TV USKOČNI F 1.2 M

Uskočna kosilica za travu fiksne konstrukcije, namenjena za manje traktore poput Toma Vinković. Standardni radni zahvat ovog uskočnog tarupa je 1,2m , s’ tim da se može i smanjiti po zahtevu kupca.

MODEL TV USKOČNI 1 M

Osnova ovog modela iznosi 1m,uskočni mehanizam je dodatnih 40cm, što čini ukupni radni zahvat od 1,4m. Ram kojim se povezuje sa traktorom nalazi se fiksiran na samom kraju konstrukcije.

VOĆARSKE PLATFORME

Voćarska (traktorska) platforma namenjena je branju, orezivanju, postavljanju zaštitnih mreža i drugih radova u proizvodnji voća. Na samoj nosećoj konstrukciji nalazi se mehanizam za podešavanje visine tako da se visina same platforme može podešavati od 1,6m do 2.6m.

BURGIJE ZA ZEMLJU

Burgija za bušenje zemlje ili traktorska bušilica za rupe… puno naziva za ovu vrlo jednostavnu, a jako koristanu mašinu za sadnju sadnica, postavljanje stubova za voćnjake, vinograde, protivgradnu zaštitu kao i još mnogo toga.

MODEL TV USKOČNI 1 M

Osnova ovog modela iznosi 1m,uskočni mehanizam je dodatnih 40cm, što čini ukupni radni zahvat od 1,4m. Ram kojim se povezuje sa traktorom nalazi se fiksiran na samom kraju konstrukcije.

FOLLOW US ON OUR YOUTUBE CHANNEL

DISTRIBUTION

Agromechanization Mićović sells its products both in Serbia and abroad. If you want to be part of our distribution network or, as an end user, to learn how to obtain our products, feel free to contact us.

The family company Agromehanizacija Mićović operates in the markets of Serbia, the Balkans and Europe. The beginnings of the company’s work date back to 1978, when fruit growing, viticulture and agriculture were more serious in western Serbia. We are now able to offer you 24 different models of mulchers (tarups), as well as soil drill bits and fruit platforms. All parts, as well as other equipment on the machines are domestic production and meet all standards.