TARUP ŠIŠALICA MODEL F

Univerzalni model, sa širokim spektrom primene. Najčesće se koristi za održavanje zelenih površina u voćnjacima. Velika prednost ovog modela, je da pri radnom zahvatu od 2m, bočno od desnog točka izlazi 70cm, a pri radnom zahvatu od 1,6m bočno od desnog točka izlazi 30cm što omogućava bliži prilazak stablu.

Namenjen je za voćnjake sa međurednim rastojanjem od 4m.

Kosilica za travu fiksne, čvrste i kompaktne konstrukcije, glatke površine, garantuje maksimalnu pouzdanost i efikasnost na bilo kojoj površini! Košenje se obavlja na perfektan način zahvaljujući masivnim trokrakim rotorima sa zglobnim sečivima.

Zahvaljujući valjku koji se nalazi na krajnjem delu šišalice, pomoću koga se podešava visina košenja, postiže se maksimalno prilagođavanje na bilo kom terenu.

U ponudi su modeli sa radnim zahvatom od 1,6m i 2m.

TARUP ŠIŠALICA MODEL F

Model F 2m

2000 mm

1400 mm

900mm

320 kg

6

800mm

/

35ks

2

1:3

Model F 1.6m

1600 mm

1200 mm

900mm

300 kg

6

400mm

/

30ks

2

1:3

Distribucija

Agromehanizacija Mićović plasira svoje proizvode kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Ako želite da budete deo naše distributivne mreže ili da, kao krajnji korisnik saznate kako da nabavite naše proizvode, budite slobodni da nas kontaktirate.

Porodična firma Agromehanizacija Mićović posluje na tržištu Srbije, Balkana i Evrope. Počeci rada preduzeća sežu još u daleku 1978. godinu, kada se na području Zapadne Srbije ozbiljnije pristupilo voćarstvu, vinogradarstvu i poljoprivredi. Sada smo u mogućnosti da vam ponudimo 24 različitih modela mulčera (tarupa), kao i burgija za zemlju i voćarske platforme. Svi delovi, kao i ostala oprema na mašinama su domaće proizvodne i ispunjavaju sve standarde.