Uskočni MODEL m

Kosilica koja je namenjena za zasade voća, sa većim međurednim rastojanjem,gde je potrebno više puta proći kroz red, a prostor u redu ( okolina stabla ) se kosi sa uskočnim diskom.

Osnova ovog modela iznosi 2,4m, uskočni mehanizam je dodatnih 40cm, što čini ukupni radni zahvat od 2,8m. Namenjen za zasade sa međurednim rastojanjem od 5 metara.

Velika prednos ovog modela  je u pokretnoj konstrukciji rama kojim se povezuje sa traktorom. Na samom ramu ima 11 položaja za bočni izlazak, svaki sledeći položaj pomera kosilicu za 6 cm, tako da u krajnjem desnom  bočnom položaju kosilica od desnog točka  izlazi 190cm, u radu uskočni disk mora prelaziti osu reda oko  20cm (u ovom položaju desna guma traktora je udaljena od stabla 170cm)  , dok u krajnjem levom položaju  pokriva točkove traktora i od desnog točka bočno izlazi 120cm.Zahvaljujući ovim  podešavanjima rama za kačenje  omogućuje se kretanje traktora idealnom srednom reda  i da u dva prolaza kosi međuredna rastojanja od 4 do 5m. 

Kosilica za travu fiksne, čvrste i kompaktne konstrukcije, glatke površine, garantuje maksimalnu pouzdanost i efikasnost na bilo kojoj površini! Košenje se obavlja na perfektan način zahvaljujući masivnim trokrakim rotorima sa zglobnim sečivima.

Zahvaljujući valjku koji se nalazi na krajnjem delu šišalice, pomoću koga se podešava visina košenja, postiže se maksimalno prilagođavanje na bilo kojem terenu.

**OPCIONO
 – Hidraulični pomak rama za kačenje                                                    

Uskočni M

2800 mm

1200 mm

900mm

380 kg

12

1200mm

1800mm

40ks

4

1:3

Distribucija

Agromehanizacija Mićović plasira svoje proizvode kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Ako želite da budete deo naše distributivne mreže ili da, kao krajnji korisnik saznate kako da nabavite naše proizvode, budite slobodni da nas kontaktirate.

Porodična firma Agromehanizacija Mićović posluje na tržištu Srbije, Balkana i Evrope. Počeci rada preduzeća sežu još u daleku 1978. godinu, kada se na području Zapadne Srbije ozbiljnije pristupilo voćarstvu, vinogradarstvu i poljoprivredi. Sada smo u moguććnosti da vam ponudimo 24 različitih modela mulčera (tarupa), kao i burgija za zemlju i voćarske platforme. Svi delovi, kao i ostala oprema na mašinama su domaće proizvodne i ispunjavaju sve standarde.