MODEL USKOČNI P

Kosilica koja je namenjena za zasade voća, sa većim međurednim rastojanjem,gde je potrebno više puta proći kroz red, a prostor u redu ( okolina stabla ) se kosi sa uskočnim diskom.

Osnova ovog modela iznosi 2m, uskočni mehanizam je dodatnih 40cm, što čini ukupni radni zahvat od 2,4m. Namenjen za zasade sa međurednim rastojanjem od 4 metara.

Velika prednos ovog modela  je u pokretnoj konstrukciji rama kojim se povezuje sa traktorom. Na samom ramu ima 11 položaja za bočni izlazak, svaki sledeći položaj pomera kosilicu za 6 cm, tako da u krajnjem desnom  bočnom položaju kosilica od desnog točka  izlazi 150cm, u radu uskočni disk mora prelaziti osu reda oko  20cm (u ovom položaju desna guma traktora je udaljena od stabla 130cm)  , dok u krajnjem levom položaju  pokriva točkove traktora i od desnog točka bočno izlazi 80cm.Zahvaljujući ovim  podešavanjima rama za kačenje  omogućuje se kretanje traktora idealnom srednom reda  i da u dva prolaza kosi međuredna rastojanja od 3 do 4m. 

Kosilica za travu fiksne, čvrste i kompaktne konstrukcije, glatke površine, garantuje maksimalnu pouzdanost i efikasnost na bilo kojoj površini! Košenje se obavlja na perfektan način zahvaljujući masivnim trokrakim rotorima sa zglobnim sečivima.

Zahvaljujući valjku koji se nalazi na krajnjem delu šišalice, pomoću koga se podešava visina košenja, postiže se maksimalno prilagođavanje na bilo kojem terenu.

**OPCIONO
 – Hidraulični pomak rama za kačenje                                     

Uskočni P 2m

2400 mm

1400 mm

900mm

360 kg

9

800mm

1500 mm

40ks

3

1:3

Uskočni P 1.6m

2000 mm

1200 mm

900mm

320 kg

9

800mm

1100mm

35ks

3

1:3

Distribucija

Agromehanizacija Mićović plasira svoje proizvode kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Ako želite da budete deo naše distributivne mreže ili da, kao krajnji korisnik saznate kako da nabavite naše proizvode, budite slobodni da nas kontaktirate.

Porodična firma Agromehanizacija Mićović posluje na tržištu Srbije, Balkana i Evrope. Počeci rada preduzeća sežu još u daleku 1978. godinu, kada se na području Zapadne Srbije ozbiljnije pristupilo voćarstvu, vinogradarstvu i poljoprivredi. Sada smo u mogućnosti da vam ponudimo 24 različitih modela mulčera (tarupa), kao i burgija za zemlju i voćarske platforme. Svi delovi, kao i ostala oprema na mašinama su domaće proizvodne i ispunjavaju sve standarde.