TARUP ŠIŠALICA MODEL 1500

Kosilica za travu fiksne konstrukcije , radnog zahvata 1.5m.

Čvrsta i kompaktna konstrukcija, glatke površine garantuje maksimalnu pouzdanost i efikasnost na bilo kojoj površini!

Košenje se obavlja na perfektan način zahvaljujući masivnom trokrakom rotoru sa zglobnim sečivima.

Zahvaljujući valjku koji se nalazi na krajnjem delu šišalice, uz pomoću koga se i podešava sama visina košenja, postiže se maksimalno prilagođavanje na bilo kojem terenu!

Područje upotrebe: održavanje zelenih površina u voćnjacima, vinogradima, malinjacima, javnim zonama, parkovima i zasadima pšenice i kukuruza.

Model Standard 1500

1500 mm

1500 mm

700mm

180 kg

3

/

/

30ks

1

1:3

Distribucija

Agromehanizacija Mićović plasira svoje proizvode kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Ako želite da budete deo naše distributivne mreže ili da, kao krajnji korisnik saznate kako da nabavite naše proizvode, budite slobodni da nas kontaktirate.

Porodična firma Agromehanizacija Mićović posluje na tržištu Srbije, Balkana i Evrope. Počeci rada preduzeća sežu još u daleku 1978. godinu, kada se na području Zapadne Srbije ozbiljnije pristupilo voćarstvu, vinogradarstvu i poljoprivredi. Sada smo u mogućnosti da vam ponudimo 24 različitih modela mulčera (tarupa), kao i burgija za zemlju i voćarske platforme. Svi delovi, kao i ostala oprema na mašinama su domaće proizvodne i ispunjavaju sve standarde.