uskočni MODEL s

Kosilica koja je namenjena za rad u voćnjacima u kojima traktor može prići samom stablu, tako da uskočni mehanizam može neometano da kosi.

Osnova ovog modela iznosi 2m, uskočni mehanizam je dodatnih 40cm, što čini ukupni radni zahvat od 2,4m.

Ram kojim se povezuje sa traktorom, kao i sam reduktor nalaze se fiksirani na sredini konstrukcije, tako da osnova mašine podjednako prelaze gabarite traktora , uskočni mehanizam se nalazi sa jedne strane, tako da je bočni izlazak 60cm.

Kosilica za travu fiksne, čvrste i kompaktne konstrukcije, glatke površine, garantuje maksimalnu pouzdanost i efikasnost na bilo kojoj površini!

Košenje se obavlja na perfektan način zahvaljujući masivnim trokrakim rotorima sa zglobnim sečivima.

Zahvaljujući valjku koji se nalazi na krajnjem delu šišalice, pomoću koga se podešava visina košenja, postiže se maksimalno prilagođavanje na bilo kojem terenu

Model Uskočni S

2400mm

1400 mm

900mm

350 kg

9

600mm

/

40ks

3

1:3

Distribucija

Agromehanizacija Mićović plasira svoje proizvode kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Ako želite da budete deo naše distributivne mreže ili da, kao krajnji korisnik saznate kako da nabavite naše proizvode, budite slobodni da nas kontaktirate.

Porodična firma Agromehanizacija Mićović posluje na tržištu Srbije, Balkana i Evrope. Počeci rada preduzeća sežu još u daleku 1978. godinu, kada se na području Zapadne Srbije ozbiljnije pristupilo voćarstvu, vinogradarstvu i poljoprivredi. Sada smo u moguććnosti da vam ponudimo 24 različitih modela mulčera (tarupa), kao i burgija za zemlju i voćarske platforme. Svi delovi, kao i ostala oprema na mašinama su domaće proizvodne i ispunjavaju sve standarde.