Burgije za zemlju

Traktorska bušilica za rupe, svrdlo, burgija… puno naziva za ovaj vrlo jednostavnu, a jako korisnu mašinu.

Traktorska bušilica za zemlju obavlja bušenje rupa u zemlji za različite potrebe kao što su sadnja sadnica i postavljanje stubova za ograde ili žičanih špalira za voćnake i vinograde ali i za bušenje rupa za postavljanje bandera.

Pogon se obavlja preko traktorskog priključnog vretena ( kardana ), a zatim preko reduktora, greda nosi samu bušilicu i pomoću hidraulika (poluga) se vrši podizanje i spuštanje bušilice, a samim tim se određuje dubina bušenja

Sama spirala je savijena kao mašinski element, debljine 6mm, sa dva početka na kojima je zavaren naoštreni manganski čelik debljine 10mm koji omogućava sporije habanje i bolji i dugotrajni rad svrdla.

Po zahtevu kupca izrađujemo burgije za zemlju željenog prečnika i debljine spirale.

Distribucija

Agromehanizacija Mićović plasira svoje proizvode kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Ako želite da budete deo naše distributivne mreže ili da, kao krajnji korisnik saznate kako da nabavite naše proizvode, budite slobodni da nas kontaktirate.

Porodična firma Agromehanizacija Mićović posluje na tržištu Srbije, Balkana i Evrope. Počeci rada preduzeća sežu još u daleku 1978. godinu, kada se na području Zapadne Srbije ozbiljnije pristupilo voćarstvu, vinogradarstvu i poljoprivredi. Sada smo u moguććnosti da vam ponudimo 24 različitih modela mulčera (tarupa), kao i burgija za zemlju i voćarske platforme. Svi delovi, kao i ostala oprema na mašinama su domaće proizvodne i ispunjavaju sve standarde.