Tarupi - ŠIŠALICE

MODELI STANDARD

TARUP MODEL F

Univerzalni model, sa širokim spektrom primene. Najčesće se koristi za održavanje zelenih površina u voćnjacima. Velika prednost ovog modela, je da pri radnom zahvatu od 2m, bočno izlazi 80cm, što omogućava bliži prilazak stablu

TARUP MODEL P

Univerzalni model, sa širokim spektrom primene, koga pored voćara najčešće koriste vinogradari i malinari. Velika prednos modela P je u pokretnoj konstrukciji, koja mu omogućava da, pri radnom zahvatu od 2m, u datom položaju bočno izlazi 1m

TARUP MODEL S

Kosilica koja je prvenstveno namenjena za vinograde, malinjake i moderne zasade voća, sa manjim međurednim rastojanjem, gde je dovoljno jednim prolaskom kroz red šišati samo sredinu.

TARUP MODEL P 2.4

Velika prednost mulčera-tarupa Model P 2,4 m je u pokretnoj konstrukciji, koja mu omogućava da, pri radnom zahvatu od 2,4 m, u jednom položaju bočno izlazi 1,4 m , dok u drugom pokriva točkove traktora i bočno izlazi 80cm.

TARUP MODEL 1500

Kosilica za travu fiksne konstrukcije , radnog zahvata 1,5m. Čvrsta i kompaktna konstrukcija, glatke površine garantuje maksimalnu pouzdanost i efikasnost na bilo kojoj površini! Održavanje zelenih površina.

TARUP MODEL S 2.4

Model S 2.4 je radnog zahvata 2,4m, pogonski reduktor je na sredini, tako da podjednako prelazi gabarite traktora. Zahvaljujući valjku koji se nalazi na krajnjem delu šišalice, pomoću koga se podešava visina košenja.

MODELI USKOČNI

MODEL USKOČNI F

Ram kojim se povezuje sa traktorom nalazi se fiksiran na samom kraju konstrukcije, tako da je ukupni bočni izlazak 110cm, što omogućava rad isključivo u voćnjacima sa većim medjurednim rastojanjem.

Velika prednost modela uskočni P je u pokretnoj konstrukciji rama kojim se povezuje sa traktorom, koji omogućava da u jednom položaju bočno izlazi 150cm, dok u drugom pokriva točkove traktora i bočno izlazi 80cm.

MODEL USKOČNI M

Osnova ovog modela iznosi 2,4m, uskočni mehanizam je dodatnih 40cm, što čini ukupni radni zahvat od 2,8m. Košenje se obavlja na perfektan način zahvaljujući masivnim trokrakim rotorima sa zglobnim sečivima

MODEL USKOČNI M PK

Ovaj model je prvenstveno namenjen za korišćenje na prednjoj strani traktora, što olakšava upravljanje. Jednostavnom demontažom i okretanjem rama, kosilica se može koristiti i na zadnjoj strani traktora

model USKOČNI S

Ram kojim se povezuje sa traktorom nalazi se fiksiran na sredini  konstrukcije, tako da je ukupni bočni izlazak 60cm sa desne strane na kojoj se nalazi uskočni mehanizam, što omogućava rad isključivo u voćnjacima sa manjim međurednim rastojanjima.

TARUP USKOČNI ULO S

Kosilica koja je namenjena za voćnjake sa manjim međurednim rastojanjem, pomoću dva uskočna mehanizma može obrađivati ceo međuredni prostor u jednom prolazu.

MODEL USKOČNI T

Kosilica koja je namenjena za voćnjake sa međurednim rastojanjem od 5m, tako da uskočni mehanizam može ne ometano da kosi i u dva prolaza tako da obradi celokupnu površinu voćnjaka

TARUP USKOČNI ULO H

Kosilica koja je namenjena za voćnjake sa manjim međurednim rastojanjem poput vinograda, pomoću dva uskočna mehanizma može obrađivati ceo međuredni prostor u jednom prolazu, ili se pomoću dizni koje se nalaze na oba kraja kosilice prostor u redu ( okolina stabla ) tretirati herbicidima.

TARUP USKOČNI ULO S 2.6 PK

Kosilica koja je namenjena za voćnjake sa manjim međurednim rastojanjem, pomoću dva uskočna mehanizma može obrađivati ceo međuredni prostor u jednom prolazu.

MODELI HERBIKO


TARUP MODEL HERBIKO S

Model Herbiko S radnog zahvata 2m, pogonski reduktor se nalazi na sredini konstrukcije, tako da podjednako prelazi gabarite traktora, dizne koje se nalaze sa srane (sa svake strane po jedna) distribuiraju herbicide direktno na travu a da pri tome ne zahvataju grane i lišće


TARUP MODEL HERBIKO P

Kosilica za travu fiksne, čvrste i kompaktne konstrukcije, glatke površine, garantuje maksimalnu pouzdanost i efikasnost na bilo kojoj površini! Košenje se obavlja na perfektan način zahvaljujući masivnim trokrakim rotorima sa zglobnim sečivima


TARUP MODEL uskočni HERBIKO M

Kosilica za travu fiksne, čvrste i kompaktne konstrukcije, glatke površine, garantuje maksimalnu pouzdanost i efikasnost na bilo kojoj površini! Radnog zahvata od 2,4m sa uskočni diskom 40cm pruža mogućnost kombinovanja košenja i prskanja prostora oko stabala

TARUP MODEL HERBIKO
P 2.4 PK

PREDNJE KAČENJE. Prvenstveno je namenjen za korišćenje na prednjoj strani, ali se nakon jednostavnog okretanja rama može koristiti na zadnjoj strani traktora. Dizne koje se nalaze sa srane (sa svake strane po jedna) distribuiraju herbicide direktno na travu.

TARUP MODEL HERBIKO P 2.4

Prednost modela Herbiko P 2,4 je u pokretnoj konstrukciji, koja omogućava da , pri radnom zahvatu od 2,4m , u jednom položaju bočno izlazi 1,4m , dok u drugom pokriva točkove traktora i bočno izlazi 80cm., dizne koje se nalaze sa srane distribuiraju herbicide direktno na travu

TARUP MODEL HERBIKO MA

                                                                                  Kosilica koja je namenjena za savremene zasade voća, gde se u jednom prolazu kroz red sredina šiša, a prostor u redu ( okolina stabla ) tretira herbicidima

MODELI ZA TOMA VINKOVIĆA

MODEL TV F

Mulčer model TV-F pogodan je pre svega za primenu na manjim zelenim površinama, kao i za obradu manjih vinogradarskih, voćarskih i ostalih poljoprivrednih površina. Preporučujemo ih za upotrebu kod manjih traktora.

MODEL TV S

Model TV S , pogonski reduktor je na sredini, tako da podjednako prelazi gabarite traktora. Kosilica za travu fiksne, čvrste i kompaktne konstrukcije, glatke površine, garantuje maksimalnu pouzdanost.

MODEL TV USKOČNI 1 M

Osnova ovog modela iznosi 1m,uskočni mehanizam je dodatnih 40cm, što čini ukupni radni zahvat od 1,4m. Ram kojim se povezuje sa traktorom nalazi se fiksiran na samom kraju konstrukcije.

MODEL TV USKOČNI F

Uskočna kosilica za travu fiksne konstrukcije, namenjena za manje traktore poput Toma Vinković. Standardni radni zahvat ovog uskočnog tarupa je 1,2m , s’ tim da se može i smanjiti po zahtevu kupca.

Distribucija

Agromehanizacija Mićović plasira svoje proizvode kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Ako želite da budete deo naše distributivne mreže ili da, kao krajnji korisnik saznate kako da nabavite naše proizvode, budite slobodni da nas kontaktirate.

Porodična firma Agromehanizacija Mićović posluje na tržištu Srbije, Balkana i Evrope. Počeci rada preduzeća sežu još u daleku 1978. godinu, kada se na području Zapadne Srbije ozbiljnije pristupilo voćarstvu, vinogradarstvu i poljoprivredi. Sada smo u mogućnosti da vam ponudimo 24 različitih modela mulčera (tarupa), kao i burgija za zemlju i voćarske platforme. Svi delovi, kao i ostala oprema na mašinama su domaće proizvodne i ispunjavaju sve standarde.